معرفي انواع لوازمات بهداشتي ، آرايشي ، طبي

معرفي انواع لوازمات بهداشتي ، آرايشي ، طبي

روغن مار چیست ؟

جمعه هشتم 4 1397

روغن مار ( خرید روغن مار خالص ) :

مار موجودی  عجیب است و روغن آن عجیبتر  , که از دیر باز مورد توجه تمام علوم مختلف به ویژه طب سنتی بوده و در برخی اقوام و ملل مختلف مورد پرستش قرار گرفته است.

مار همان اندازه که خطرناک و کشنده میتواند باشد به همان اندازه نیز شفابخش است .

از سم ،‌گوشت و روغن آن ( روغن مار اصل )  استفاده های فراوانی می شود .

 

روغن مار

 

به عنوان مثال :

سم مار برای ساخت داروهایی  متفاوت و درمان برخی مشکلات قلبی و عروقی و بعضی گرفتگی های عروقی مورد استفاده قرار می گیرد.

سم مار خاصیت رقیق کننده در خون را داراست.

مار در تمام دنیا یافت میشود اما خطرناک بودن آن بستگی به محیط آن دارد.

مثلا سمی ترین مارهای ایران در مناطق کویری است و بین قوی بودن سم مار و گرم و خشک بودن محیط رابطه مستقیم دارد .

یعنی هر چه گرم تر باشد سم ان مار قوی تر است.

روغن مار از گرانقیمت ترین روغن های جهان است.

جالب اینجاست که هرچه مار خطرناک تر باشد روغن مار خالص دریافتی از آن برای درمان موثرتر است.

از نظر خاصیت اگر اصل و خالص باشد و اگر از مار تهیه شده باشد دارای تاثیر و قدرت شفابخشی بسیار زیاد است .

متاشفانه  امروزه ۹۰ درصد روغن های مار  بازار تقلبی است.

روش مخصوصی برای گرفتن روغن مار اصل وجود دارد !

مرغوبترین روغن مار ها از برخی مارها که جثه ای بزرگ دارند و در زیر پوست و انتهای دم آنها مقداری روغن وجود دارد گرفته میشود.

روغن مار خالص پس از کشتن و جدا کردن پوست حیوان با حرارت غیر مستقیم  از گوشت و پوست استخراج میشود.

 

 

روغن مار ( خرید روغن مار خالص )

خواص های درمانی جهت خرید روغن مار خالص:

تاثیر فوق العاده روغن مار خالص برای موهای سر :

کسانی که یک بار از این روغن مار خالص استفاده کرده باشند از تاثیرات فوق العاده این روغن در رشد مجدد مو و تقویت ریزش مو  آگاهند.

اما نباید خود را گول زد چرا که آنهایی که تاس هستند یا پیاز مو آن ها از کار افتاده است و مو رویش ندارد مسلم است که تاثیر ندارد.

پس گول فروشگاه ها و تبلیغات تقلبی را که میگویند درمان تاسی که بطور کامل پیاز مو فلج شده است امکان پذیر است را نخورید.

بله روغن مار خالص  همانند روغن ارگان بلکه قویتر بسیار در تقویت پیاز مو موثر است ولی خالق پیاز مو خداوند است نه این روغن های مار !

این روغن مار خالص در صورت بخرج دادن حوصله شما را شگفت زده خواهد نمود و کسانی که موهای کم پشت یا نازک دارند روغن های مار برای آنها بی نظیر است.

موهارا تقویت و ریشه آنهارا محکم میکند.

 

خواص روغن مار بطور کلی عبارتند از :

  • پر پشت کننده موی سر
  • تقویت کننده مژه و ابرو
  • افزایش دهنده رشد مو
  • افزایش رشد موی ریش و سبیل
  • تقویت کننده پیاز مو
  • ضد ریزش مو
  • درمان کننده موخوره و شوره مو
  • نرم کننده و براق کننده مناسب مو
  • درمان کننده شکستگی استخوان ها
  • کاهنده درد مفاصل
  • رشد مجدد مو ها
  • درمان ریزش مو
  • تقویت ریشه و ساقه مو

روغن مار اصل برای موخوره :

روغن مار خالص تاثیر فوق العاده ای جهت برای از بین بردن شوره سر , موخوره موها و موهایی که بر اثر رنگ های شیمیایی سوخته اند دارد

طریقه استفاده از این روغن های مار خالص :

طریقه استفاده از روغن مار هم به این صورت است که ابتدا از تمیز بودن پوست سر اطمینان حاصل نمایید .

سپس روغن را به موها زده و حدود ۳ ساعت بزارید روی سر بماند

سپس با آب فراوان شسته شود.

 

روغن مار ( خرید روغن مار خالص )

 

روغن مار اصل  و تاثیر آن در ریش و سیبیل :

بهترین ترکیب کننده ها در تقویت پیاز مو روغن های مار است .

همچنین در رویش ریش و سیبیل بسیار عالی است.

طریقه استفاده از روغن مار برای ریش و سییبیل :

هر ۲ روز در میان صورت خود را اصلاح و سپس روغن را به پوست خود زده و ماساژ میدهید.

اگر روغن شما اصل نباشد نه تنها تاثیر نمیکند بلکه به پوست آسیب هم میرساند.

طریقه استفاده از این روغن برای مژه و ابرو :

چند قطره از روغن را به طرف خواب ابرو میزنید .

سپس میگذارید حدود ۳ ساعت بماند.

برای استفاده چشمی میتوانید :

روغن را در داخل ریملی که تمام شده ریخته (ریمل کاملا شسته شود و عاری از ماده ارایشی باشد) و هرشب قبل خواب به مژه های خود زده .

سپس تا صبح بگذارید چشم ها استراحت کنند.

روغن اصل مار خالص  در درمان درد مفاصل ، سیاتیک ، آرتروز ، دیسک ، کمر درد ،‌ پا درد ، نقرص نیز بسیار مناسب است.

بدین صورت که :

چند قطره از روغن را بر روی محلی که درد میکند ریخته و میزارید گرم بماند .

اگر اینکار در طلوع خورشید و زیر مستقیم نور انجام شود بسیار عالی است.

 

استرداد وجه پرداختی روغن مار خالص در صورت عدم رضایت :

فکر میکنیم و مطمئنیم که اولین فروشگاه هستیم که حتی در صورت عدم رضایت شما محصول میگیریم و وجه شما را پرداخت میکنیم .

این پکیج شامل روغن اصل مار  و خالص است  و دارای گارانتی اصالت ۱۰۰٪  میباشد .

 

نکته بسیار مهم :

این محصول را گران نخرید!

درست است روغن به دلیل نایابی گران قیمت است ولی عده ای سواستفاده گر آنرا به قیمت های بسیار گران میفروشند.

و ادعا دارند محصولشان اصل است.


(0) نظر

روغن آرگان چیست ؟

جمعه هشتم 4 1397

روغن آرگان چیست؟

در این قسمت به معرفی روغن ارگان می پردازیم .

سپس در بخش های خواص روغن آرگان و طریقه خرید روغن آرگان توضیح می دهیم.

آرگان میوه ای مغذی و خوشمزه است که در جنگل های مراکش یافت می شود.

در داخل این میوه دانه ای کوچک و مغذی وجود دارد که روغن ارگان نامیده می شود.

برای نسل های متمادی ، بومیان جنگل های مراکش مشغول استخراج روغن موجود در دانه ی ارگان می باشند.

از روغن ارگان به عنوان مکمل غذایی ، درمان و تسکین زخم و تغذیه پوست و مو استفاده می شود.

بز های جنگل های مراکش نیز علاقه بسیار زیادی به بالا رفتن از درختان آرگان و خوردن این میوه استثنایی دارند.

مرطوب کننده ی پوست :

روغن آرگان  مرطوب کننده ی فوق العاده برای پوست صورت می باشد. پس ار شستن و پاک کردن پوست صورت، ۱-۲ قطره روغن ارگان را بر روی موضع قرار دهید.

روغن ارگان را به صورت دوار بر روی پوست مالش دهید. در ماه های زمستان ممکن است به بیش از ۲ قطره آرگان برای مرطوب کردن پوست نیاز داشته باشید.

روغن ارگان حاوی ویتامین های A و E  می باشد که به کاهش چین و چروک های پوست کمک می کند. همچنین روغن آرگان به معجزه ی ضد پیری نیز شناخته می شود.

 

 

از بین برنده موخوره های موی سر :

روغن آرگان برای مو خوره های موی سر مانند آب روی اتش می باشد.

به علت خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی فوق العاده عالی آرگان ، از برنده مو خوره های موی سر می باشد.

 

رفع جای جوش و آکنه بوسیله روغن ارگان  :

از دیگر خواص روغن آرگان به لایه برداری فوق العاده عالی و استثنایی آن می توان اشاره کرد.

برای لایه برداری توسط روغن ارگان ، ۱ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای به ۲ قطره آرگان اضافه کنید.

سپس در کف دست خود روغن آرگان و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.

مخلوط را بر روی نواحی حاوی آکنه یا خشک شدگی بمالید. پس از مالش صورت خود را با  آب گرم بشویید و بعد به ارامی  خشک کنید.

لایه برداری منظم باعث می شود چین و چروک و پوست های مرده ی روی صورت حذف شوند ، همچنین موجب جوان و روشن تر شدن پوست می شود.

ترکیب روغن ارگان با شکر قهوه ای باعث جذب بیشتر روغن ارگان بر روی پوست می شود.

 

رشد مجدد مو :

روغن ارگان به رشد مجدد مو نیز کمک فوق العاده عالی و شایانی می کند.

برای رشد مجدد مو هر شخص متناسب با ضخامت ، بافت و طول مو های خود از ۱ الی ۳ قطره ارگان ممکن است نیاز داشته باشد.

 

 

تنظیم کننده رنگ پوست :

برای اینکه پوستی شاداب و درخشنده داشته باشیم مراقبت از پوست باید اولویت کارهای روزانه ی ما  باشد.

پس از شستشو و خشک کردن پوست ۲ قطره روغن ارگان را بر روی پوست قرار می دهیم و شروع به مالش ان ناحیه می کنیم.

این کار را هر شب قبل خواب انجام دهید و پس از چند روز به وضوح شاهد درخشندگی پوست خود می شوید.

 

از بین برنده رد کشیدگی های پوستی :

از دیگر خواص روغن آرگان از بین برنده رد کشیدگی های پوستی می باشد. روغن آرگان موجب بهبود خاصیت الاستیکی پوست می شود.

۲ الی ۳ قطره آرگان را بر روی دست خود بریزید و بر روی موضع بریزید و مالش دهید.

ویتامین های A و  E موجود در روغن ارگان به بازسازی و مرطوب کردن پوست کمک  شایانی می کند.

اگر هم اکنون نشانه های کشیدگی پوست را دارید از همین امروز از روغن ارگان استفاده کنید.

 

تسکین دهنده پوست پس از اصلاح :

پس از استفاده از ریش تراش و ماشین اصلاح ، به پوست احساس ناخوشایندی دست می دهد.

روغن آرگان یک تسکین دهنده موثر پس از اصلاح است.

۱ الی ۲ قطره آرگان را بر روی موضع آسیب دیده مالش می دهیم تا پوست تسکین یابد.

 

مرطوب کننده ی تمام بدن :

 

از خواص روغن آرگان برای سلامت پوست و مو مرطوب کنندگی فوق العاده آن می باشد.

بسیاری از مرطوب کننده های شیمیایی حاوی موادی شیمیایی خطرناکی هستند که برای پوست و مو زیان اورند.

برای بدست اوردن خواص روغن آرگان کافیست ۱ قطره آرگان به مرطوب کننده های طبیعی مانند روغن نارگیل اضافه کرد.

 

نرم کننده و مرطوب کننده مو :

روغن ارگان علاوه بر پوست اثر فوق العاده ای برای مو نیز دارد.

این روغن غیر چرب باعث می شود حالت مو هنگام ترمیم یافتن حفظ شود و مو به آسانی ترمیم شود.

روغن ارگان مو را در برابر گرما و خشک شدگی محافظت می کند و موجب تندرستی و درخشندگی مو می شود.

 

درمانگر خشکی و شوره مو :

در صورتی مو های شما شکننده و خشک می باشد ، هفتگی یک بار از ماسک آرگان استفاده کنید .

۵ الی ۱۰ قطره ارگان را بر روی سر ریخته و ماساژ می دهیم. سپس کلاهی بر سر قرار می دهیم تا روغن ارگان جذب موهای خشک و شکننده شود.

صبح مو های خود را شسته تا روغن های جذب نشده از روی سر شسته شوند.

اگر مو های شما علاوه بر خشکی ، شوره نیز داشته باشد باید هفته ای ۲ بار ماسک ارگان را بر روی سر خود بگذارید.

 

نرم کننده ی پوست لب :

روغن ارگان علاوه بر پوست و مو تاثیر فوق العاده ای بر روی لب نیز دارد.

در صورتی که لب هایتان ترک می خورد ، با استفاده روزانه ۲ قطره از روغن آرگان و مالش آن بر روی لب ، ترک های لب را از بین ببرید و پوستی نرم و لطیف داشته باشید.

 

رفع ترک های روی ناخن به وسیله روغن ارگان :

از دیگر خواص روغن آرگان رفع ترک و تکه های اصافی روی ناخن می باشد.

برای زیبا سازی ناخن ، یک قطره روغن ارگان را بر روی هر ناخن می ریزیم. سپس با استفاده از دستمالی تمیز روی هر ناخن را می کشیم.

به علت غیر چرب بودن روغن ارگان این روغن اثر فوق العاده ای بر روی ناخن دارد.

 

 

 

 

درمان خشکی پا و ترک آن روغن ارگان :

یکی دیگر از خواص بسیار مهم آرگان درمان خشکی پا میباشد !

اگر پوست پای شما خشک و دارای ترک می باشد. کافیست ۲ قطره روغن ارگان را بر روی پوست پای خود بریزید و پای خود را ماساژ دهید.

با تکرار این عمل به مدت ۲ هفته پوست پای شما نرم و لطیف خواهد شد.

موارد فوق شامل خواص روغن آرگان می باشد که اثرات فوق العاده ای برای سلامت بدن دارد.

 

درمان و از بین بردن اسکار ها و جای سوختگی های قدیمی :

این روغن همانند روغن شتر مرغ که به واسطه وجود الانتئین در خود سبب رشد و ترمیم مجدد پوست میگردد میتواند عمل روغن شترمرغ را نیز انجام دهد .

اما به دلیل اینکه این روغن همانند روغن شترمرغ در دسترس نیست هیچگاه شهرت روغن شترمرغ را نتوانست بدست آورد .

 

تاثیر روغن آرگان بر روی سلامت اعصاب و روان :

محققان آلمانی ثابت کرده اند که علاوه بر تمامی فواید فوق روغن ارگان یک خاصیت دیگر نیز دارد .

این خاصیت آن که از نظر آنها از همه مهمتر به نظر میرسد  تاثیر بسیار مثبت روغن ارگان بر روی سلامت اعصاب و روان است .

آنها پس از آزمایشات متوالی که بر روی ۵۰ نفر از کارکنان یک شرکت اروپایی  انجام دادند دریافتند که کسانی که بر روی پوست خود از روغن ارگان استفاده میکنند روزی آرام را سپری خواهند کرد .

با این که این مقوله هنوز به اثبات علمی نرسیده است اما تحقیقات آنها نشان داده است که استفاده از این روغن بی تاثیر نیست .

 

تاثیر روغن آرگان بر روی بیماری های عصبی کودکان :

یکی دیگر از مهمترین خواص روغن آرگان این است که در صورتی که این روغن برای کودکانی که دچار اختلال اعصاب و بیش فعالی هستند و اقدام به پوسته پوسته کردن پوست بدن خود میکنند آرگان میتواند برای آنها قرص ریتالین طبیعی را ایفا کند .

 

فواید روغن آرگان در طول تاریخ :

استفاده از روغن آرگان تنها مختص مردم مراکش نیست. هم اکنون مردم سراسر جهان به سراغ روغن ارگان برای درمان مشکلات پوست و موی خود می روند.

کسانی که به دنبال مرطوب کننده ی عالی برای پوست و موی خود هستند از روغن ارگان استفاده می کنند.

روغن ارگان حاوی ویتامین های A ، E ، انتی اکسیدان ، امگا ۶ ، ۳ و اسید لینوئیک می باشد.

به همین علت روغن آرگان خاصیت درمانی نیز دارد و شرکت های ارایش بهداشتی در محصولات ضد چین و چروک و ضد پیری خود از آرگان استفاده می کنند.

 

رابطه بزها با روغن آرگان :

در بسیاری از مجله ها نا معتبر نقل گردیده که این روغن پس از دفع بز ها برای روغن گیری آماده میشوند اما در واقع چنین نیست .

بزها علاقه بسیار زیادی به خوردن میوه درخت آرگان دارند

چند نکته مهم پیرامون روغن آرگان :

  1. در هنگام خرید روغن آرگان به رنگ زرد روشن آرگان دقت نمایید.
  2. برای تاثیر گرفتن بیشتر ، باید به طور مرتب آرگان استفاده شود.
  3. بهترین روغن برای داشتن پوستی جوان روغن آرگان می باشد.
  4. هنگام خرید روغن آرگان به بوی خاص آرگان دقت شود.
  5. بهترین مارک موجود روغن آرگان ، لیدان می باشد.
  6. هنگام خرید روغن آرگان به مارک لیدان توجه شود.
    برگرفته از مقاله :  Top 12 Argan Oil Benefits for Skin & Hair

 

 

خرید روغن آرگان اصل :

برای استفاده از تمام مزیت های روغن آرگان آن را روزانه بر روی پوست و موی خود قرار دهید.

روغن ارگان از بین برنده جوش و لک ، درمان آکنه و به عنوان عنصر ضد پیری شناخته می شود.

بسیار مهم است که در هنگام خرید روغن آرگان ، روغن با کیفیت خریداری شود.

در خرید روغن آرگان به دنبال روغن ۱۰۰% خالص که به طور فوری سرد شده باشد بگردید.

بطری های روغن ارگان را به دور از نور مستقیم آفتاب نگه داری کنید. توصیه می شود از شیشه های سیاه برای بسته بندی روغن ارگان استفاده نمایید.

برای خرید روغن آرگان حتما از فروشگاه های معتبر که دارای ضمانت نامه می باشند ، خریداری کنید.

 

ضمانت اصالت روغن آرگان :

ضمانت کالای ما مرغوبیت کالای ماست.

ما به خریداران روغن آرگان این ضمانت را می دهیم که در صورتی که خواص روغن آرگان برای خریدار اشکار نشد یا به هر دلیلی خریدار خواستار بازگشت

پول پرداخت کرده ی خود بود. مبلغ عودت شده مطابق قوانین و مقررات رویکا بدون هیچ کمی و کاستی بازگردانده خواهد شد.

همچنین میتوانند در تمام مدت استفاده از روغن ارگان مشاوره ی رایگان دریافت نمایند.

 

قیمت بالای روغن آرگان :

برایمان جالب بود که این روغن را حتی میتوان از روغن فروشی های سر کوچه نیز تهیه نمود با قیمت هر ۶۰ میلی لیتر هفت هزار تومان !!

پس از برخورد به این قضیه تیم رویکا ۱۹ نوع روغن آرگان را به آزمایشگاه ارائه و نتایج را بررسی نمود .

از این ۱۹ روغن فقط ۲ نوع توانستند ماده افکتور بالای ۹۰٪ کسب کنند و ۱۶ نوع آن روغن آرگان نبودند و ۱ نوع دیگر نیز با ماده افکتور ۷۰٪ مشاهده شد .

میان تمام برند های متنوع روغن با تهیه آزمایشات متفاوت دریافتیم روغن آرگان اصل به دلیل گران تمام شدن برای فروشنده به ندرت یافت میشود علت گران تمام شدن آن نیز موارد زیر است :

۱- عدم وجود درخت آرگان و میوه ارگان در ایران

۲- روغن گیری سخت و طاقت فرسا از دانه آرگان

یکی از ۲ روغن که توانست از فیلتر آزمایشات عبور کنند روغن ارگان لیدان بود ؛

(0) نظر

روغن خراطین چیست و عوارض روغن خراطین

جمعه بیست و هشتم 2 1397


نام مقاله : عوارض روغن خراطین و عوارض استفاده از روغن خراطین


مطمئنا اگر در  بخش مقالات ما کلمه روغن خراطین را جستجو کرده باشید مقالات بسیاری را در این باره میتوانید مطالعه نمایید ؛ اما اینبار میخواهیم از خواص و فواید عبور کرده و به عوارض روغن خراطین و در صورت داشتن عوارض ، عوارض استفاده از روغن خراطین را برای شما شرح دهیم .

روغن خراطین در کنار تمامی فواید بسیار خوبی و مفیدی که دارد دارای یکسی خصوصیت میباشد که شاید به سلیقه برخی افراد خوش آیند نباشد .

 

مورد اول عوارض روغن خراطین و روغن زالو (  LEECH OIL ) :

یکی از عوارض روغن خراطین هایی که  تصفیه نشده اند ایجاد جوش بر روی صورت است .

دقت نمایید روغن خراطین طبع گرمی دارد و به طبع گرم ممکن است بر روی پوست جوش های قرمز رنگ ایجاد نماید.

اما اگر صورت شما بطور عجیبی دارای جوش های قرمز رنگ همراه با خارش شد مطمئن باشید ؛ روغن خراطین مورد استفاده تصفیه نشده است .

مورد دوم عوارض استفاده از روغن خراطین :

روغن خراطین  از روغن کرم ایزنفتیدا گرفته میشود .

کرم ایزنفتیدا بر روی بدنه کرم سرشار از سلول های ایبونوساتازین میباشد .

این سلول ها در زمان روغن گیری بصورت پوره های بسیار ریز میشوند و بسیار طبع گرمی دارند .

بصورتی که ممکن است بر روی برخی افراد این گرمی بصورت خارش بروز نماید .

مورد سوم عوارض روغن خراطین :

روغن خراطین را برای محل هایی که بطور مستقیم با خون انسان در ارتباط است مصرف نکنید !

زیرا این روغن برای استعمال موضعی در نظر گرفته شده است و استفاده از ان فقط بر روی پوست پیشنهاد میگردد  .

در صورت تماس با ناحیه هایی که ارتباط مستقیم با خون انسان دارند ممکن است ناحیه مورد نظر ایجاد جوش شود .

مورد چهارم در ارتباط با موضوع عوارض استفاده از خراطین :

شاید شما از آن دسته افرادی باشید که به دنبال پاسخ عوارض روغن خراطین هستید !

بسیاری از خانم ها روغن خراطین را برای نواحی اطراف لب و یا چشم ها استفاده میکنند .

دقت کنید که این روغن عمل حجم دهی را به این نواحی به خوبی انجام میدهد اما دقت گردد که از خوردن روغن یا ارتباط با چشم جلوگیری شود .

در صورت تماس با دهان کافیست دهان را اب ولرم بشویید .

( با اینکه تماس با دهان روغن خراطین موجب خطری نمیشود و شامل عوارض روغن خراطین  نیست اما بدلیل روغن گیری خراطین از کرم ممکن است چندان خوشایند نباشد .

در صورتی که این روغن با چشم تماس پیدا نمود کافیست چشم را با آب ولرم و یا قطره اشگ مصنوعی بشویید .

همانطور که در مقالات  و مقاله ” طرز استفاده از روغن خراطین ” شرح داده شده است ؛ در صورتی که روغن خراطین درست مورد استفاده قرار گیرد هیچ نوع عوارضی نخواهد داشت .

عمدتا روغن خراطین به خودی خود عوارضی را به دنبال نخواهد داشت .

عمده عوارض روغن خراطین هنگام ماساژ های اشتباه صورت میگیرد .

به عنوان مثال افراد آنقدر آلت تناسلی مردانه خود را فشار میدهند که دچار شکستگی پنیس میشوند .

و همانطور که گفته شد بیشتر عوارض مربوط به عوارض استفاده از روغن خراطین است ( نحوه استفاده )

مقایسه عوارض روغن خراطین و عوارض روغن زالو  ( compare complications of leech oil ) :

روغن خراطین و روغن زالو تفاوت چندانی با یگدیگر ندارند .

فقط خراطین علاوه بر الانتین میتواند مواد کلاژن ساز را نیز تولید نماید .

بدین  معنی که از روغن زالو فقط برای بافت اسفنجی مانند آلت تناسلی

و از روغن خراطین برای تمامی بافت ها حتی ماهیچه استفاده میشود .

 

قیمت روغن خراطین نیز با قیمت روغن زالو متفاوت است

نکاتی که هنگام خرید روغن خراطین باید مد نظر داشته باشید :

تمامی موارد بالا برای زمانی گفته شده است که روغن خراطین اصل و خالص باشد .

درصورتی روغن خراطین دارای مواد دیگری نیز باشد به هیچ وجه توصیه برای استفاده نمیشود .

نجوه تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی را نیز برای شما در میان مقالات قرار داده ایم !

 

اما اینجا نیز لازم است یکبار دیگر یاد آوری کنیم :

۱- روغن خراطین اصل دارای رنگ مشکی کامل است .

به هیچ عنوان گول روغن خراطین هایی که دارای رنگ روشن یا خاکستری هستند را نخورید .

برخی فروشگاه ها نیز علت رنگ روشن خراطین را استفاده از روغن های پایه میدانند که بدین گونه نیست زیرا :

روغن خراطین بدون پایه دارای روغن خالص خراطین است که کاملا مشکی و براق است اما در صورتی که با روغن پایه نیز استفاده گردد هم مشکی میشود !

عوارض روغن خراطین عمدتا از استفاده روغن های تقبی حاصل میگردد .

 

نکته بسیار مهم درباره عوارض استفاده از روغن خراطین :

دقت نمایید که برخی افراد برای اینکه رنگ روغن خراطین خود را مشکی کنند به آن رنگ های مجاز خوراکی میزنند !

راه حل تشخیص این روغن نیز بدین صورت است که تحت هیچ شرایطی روغن خراطین نباید بوی  پفک های موجود در بازار را بدهد .

بوی پفک ایجاد شده نیز نشان از استفاده رنگ های مجاز خوراکی در روغن را میدهند .

 

آزمایش تشخیص درصد الانتین :

عموما در هر شهری یک آزمایشگاه طب و علوم سنتی وجود دارد که میزان خلوص مواد سنتی را بررسی میکنند .

شما میتوانید روغن خراطین مصرفی را به آزمایشگاه برده و درصد مواد زیر را در آن بررسی نمایید :

۱- الانتین ( در صورت روغن گیری بدون پایه میزان آن باید ۹۶٪ باشد در غیر اینصورت نباید زیر ۵۰٪ باشد )

۲- آمینو تترا کلاژید : ( میزان آن حداقل ۰.۰۵ درصد )

۴- میزان آب‌ ( رطوبت ) موجود در روغن خراطین باید زیر ۲ درصد باشد

 

در صورتی که این روغن ها را به آزمایشگاه بردید ملاک شما ۳ فاکتور بالا باشد .


حال که فهمیدید روغن خراطین چیست کمی اطلاعات راجع به روغن خراطین رویکا کسب کنید 

 

در صورتی که تمایل به خرید روغن خراطین دارید که تمامی فاکتور های بالا را داشته باشد میتوانید روغن خراطین اصل رویکا را انتخاب نمایید .

نحوه سفارش روغن خراطین رویکا :

بدین صورت است که شما میتوانید از طریق لینک روغن خراطین وارد محصول شده و مشخصات محصول را مشاهده و سفارش دهید .

خوشبختانه فروشگاه رویکا مانند سایر فروشگاه ها نیست !

که گارانتی دروغین مرجوعی داشته باشد !

اول فروشگاه را مجک بزنید بعد خرید کنید !

رویکا برای شما گارانتی عدم مرجوعی را داراست ! یعنی اگر حتی محصول هم سالم بود اما شما راضی نبودید میتوانید پس بفرستید !

در صورت تمایل نیز میتوانید به مقاله چگونه آلت تناسلی را بزرگ کنیم مراجعه نمایید


پس با خیال راحت خرید کنید !

 

 

منبع نوشته : Amazing Benefits Of Leech Oil

 

مترجم مقاله : علی اکبر جلیلیان

 


کلمات کلیدی مورد استفاده در مقاله :

عوارض روغن خراطین و عوارض استفاده از روغن خراطین



(0) نظر

در مورد روغن خراطین چه میدانید

سه شنبه بیست و نهم 12 1396

آیا تا به حال راجع به روغن خراطین چیزی شنیده اید ؟



در این مقاله میخواهیم به تفضیل درباره روغن حجم دهنده خراطین بپردازیم .





تاریخچه روغن خراطین اصل  :


شاید شما تازه اسمی از روغن خراطین شنیده باشید اما واقعیت جوره دیگری است .

روغن خراطین اصل در واقع از قدیم الایام مورد استفاده قرار می گرفته است و توسط کشورها و دانشمندان بزرگی پیشنهاد گردیده است .

یکی از این دانشمندان ابن سیناست ؛ ابن سینا در کتاب قرابادین درباره این روغن خراطین اینگونه مینویسد :

کرمی عجیب مانند کرم خاکی میتواند بعضی اندام که دارای بافت اسفنجی هستند را بزرگ نماید .

آن زمان کسی این جمله جدی نگرفت و به فراموشی سپرده شد.

تا اینکه حکیم ارزانی نیز پس تحقیقات بسیار گفته های ابن سینا را تایید و در کتاب مفرح القلوب در قالب ۵ صفحه در مورد این روغن آورده است که :

روغن یک کِرمی که در هند یافت گردیده است همان روغن ابن سیناست و نام آنرا روغن خراطین اصل نامید .

در کتاب مفرح القلوب از این روغن بسیار یاد شده و طبق گفته های خود حکیم اولین تاثیر بر روی آلت تناسلی خود مشاهده نمود .

پس از آن حکیم طهرانی دانشمند و محقق ایرانی تحقیقات خود را بر روی این کرم عجیب شروع کرد .





روغن خراطین




نتایج تحقیقات بدین گونه منتشر شد :


” کرمی به نام ایزینیفتیدا که در مناطقی از هند یافت میگردد عامل حجم دادن اندام بدن است.

همچنین معدود  جاندارانی را نیز مانند زالو معرفی نمود که خواصی مشابه این کرم دارند ” .

پس از این روغن به عنوان روغن خراطین اصل نام گرفت و در هند تولید شد اما به تولید انبوه نرسید و فقط از سوی مرتاض های هندی به عنوان داروی حجم دهنده الت تناسلی مردان تجویز میگردید .

با گذر زمان این روغن خراطین اصل راه به چین و یرخی کشور های آسیای شرقی پیدا نمود .



اولین استفاده از روغن خراطین اصل :


اولین بار توسط نوه امپراطور ( دودمان لیائو ) مورد استفاده قرار گرفت .

او این روغن خراطین اصل  را برای سینه های خود استفاده نمود و پس از ۱ سال در چین به دختر سینه درشت یا به زبان چینی تاسیومی های  ( 大胸女孩 ) معروف شد .

برور زمان این روغن خراطین دهان به دهان و نقل به نقل گشت و تاثیرات روغن خراطین و خواص روغن خراطین سبب گردید تا به گوش همگان برسد .

محققان ایرانی  پس از تحقیقات بر روی ایزینفتیدا نتیجه گرفتند که این کرم نه تنها در هند بلکه در همه جا یافت میشود اما کمیاب هستند .

بدین  ترتیب بود که در حال حاضر هرگاه حرفی از حجم دهنده اندام آلت تناسلی مردان ، چاق شدن صورت ، سینه ، باسن ، لب بدون عوارض به میان می آید شما را یاد روغن خراطین اصل می اندازد .



روغن خراطین اصل




حال بیایم ببینیم ترکیبات روغن خراطین چیست ؟


در واقع روغن خراطین اصل شامل ۱۰۰٪ خلوص روغن از کرم ایزینفتیدا است .

ولی به جهت آماده سازی بستر پوست و تاثیر بیشتر روغن های زیر را نیز به روغن خراطین اصل اضافه مینمایند .

روغن خراطین اصل  –  توجه کنید  اصل –  نه هر روغنی که به عنوان روغن خراطین اصل به فروش میرسد حاوی ترکیبات زیر است :

۱- الانتیئن  :

ماده ای که تنها در حلزون ، زالو و از همه بیشتر در کرم خاکی ایزینفتیدا ( روغن خراطین اصل ) یافت میگردد .

۲- لینولئیک اسید  :

که یکی از دو خانواده اسید های چرب ضرروی است این. اسید کاملا بی خطر است

۳- هگزادکالوئیک اسید :

این اسید نیز از مواد لازم هر بدنی است که بستر را برای حجم سلول آماده مینماید و در کرم حجم دهنده خراطین یافت میگردد.

لازم به ذکر است که این اسید ها تنها اسیدهای مفیدی هستند که بدن انسان نمیتواند تولید نماید .

۴-امگا ۶ :

این اسید چرب نیز به افزایش عروق و سلامت قلب و عروق تاکید مینماید

۵- امگا ۳ :

این اسید چرب نیز که در ماهی بسیار یافت میشود را میتوان به عنوان بستر ساز روغن خراطین اصل بکار برد .

پس ماده اصلی که فرایند حجم رسانی به سلول های بافت اندام بدن را انجام میدهد الانتین میباشد .

طی تحقیقات به عمل آمده محققان در صورت استفاده روغن حجم دهنده روغن خراطین با روغن زالو اصل تاثیرات دریافتی برای افزایش حجم چند برابر خواهد شد .

خاصیت خراطین بدین ترتیب است که منجر به افزایش سایز اندام تناسلی با ماساژ و روغن میشود .

و خواص روغن زالو بدین ترتیب که جریان خون را بالا برده و بستر را برای حجم دادن به اندام بدن و عملکرد هرچه بهتر روغن کرم خاکی اماده مینماید .

پس طرح سوال روغن زالو بهتر است یا خراطین کاملا اشتباه است زیرا این دو روغن مکمل یکدیگرند .



طرز تهیه روغن خراطین :

معمولا کرم ایزینیفتیدا را بصورت مرده و تازه درون گالنی میریزند .

میتوان به آن کرم زالو نیز اضافه نمود .

سپس با استفاده از یک روغن پایه ( مانند جوجوبا ) به ترکیب ۱ به ۱۵۰ به آن اضافه مینماییم .

در مکانی روبه روی افتاب قرار داده و هر روز هم میزنیم .

 

برای اطلاعات بیشتر :

شما میتوانید به مقاله طرز تهیه روغن خراطین نیز سر بزنید .

 

فواید روغن خراطین چیست ؟

این خواص روغن خراطین اصل است که موجب اثراتی بر روی بافت های اسفنجی بدن میگردد‌؛ آن اثرات عبارتند از :

۱- حجم دهنده اندام تناسلی مردان

۲-حجم بَخشیدن به سینه های خانم ها

۳- بزرگ کَردن باسن و ران ها

۴- تاثیر سریع حجیم کردن گونه و لَب ها

بطور کلی روغن خراطین برای چاقی صورت نیز استفاده میشود

۵- برطرف نمودن پُف های زیر چشم در بانوان و آقایان

۶- بر طرف نمودن افتادگی های سینه که به جهت شیر دهی یا موارد دیگر پدید می آید

۷- برطرف نمودن افتادگی باسن و فرم دهی به آن

۸- استفاده از روغن خراطین برای حجم دادن به اندام بدنسازان

۹- درمانگر بسیار قوی زود انزالی

۱۰- بازسازی و اصلاح عروق خونی

۱۱- افزایش قدرت و کنترل جنسی حین رابطه





عوارض روغن خراطین و مضرات روغن خراطین چیست ؟

روغن خراطین به جهت ترکیبات ارگانیک و روغنی که از کرم تولید میگردد همینطور عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی بدون عوارض است .

اولین عیبی که در خواص روغن خراطین در کنار همه فواید آن بوی بد آن است .

برخی روغن ها با افزودن اسانس های طبیعی این بوی ناخوشایند را از بین میبرند .

دومین عیب روغن خراطین در صورتی که تصفیه نگردد میتواند موجب جوش روی صورت گردد .

روغن خراطین پیشنهادی در آخر این صفحه کاملا تصفیه گردیده است .

پس از ۳۴ ماه تحقیقات به عمل آمده بر روی خراطین دریافتیم که این روغن به جهت اورگانیک بودن هیچ زیانی بر روی پوست نخواهد داشت .

عوارض استفاده از روغن خراطین تقریبا صفر است .

 

موارد احتیاط مصرف روغن خراطین :


۱- در هنگام استفاده بر روی لب بلعیده نشود .

 

طرز استفاده از روغن خراطین به چه گونه است ؟

طرز استفاده از خراطین بدین گونه است که :

۱- قبل از استفاده موضع مورد نظر را ماساژ دهید تا جریان خون در آن ناحیه به حداکثر میزان خود افزایش یابد .

۲- هرشب قبل از خواب میبایست محلی را که میخواهید افزایش حجم گیرد را با آب و صابون شسته و یا با دستمال مرطوب بطور کامل تمیز نمایید .

۳- سپس بسته به اینکه برای کدام ناحیه میخواهید استفاده نمایید تعدادی قطره زالو بر روی موضع ریخته و ماساژ میدهید .

۴- پس از جذب روغن زالو به سراغ کرم خراطین رفته و آنهم بسته به محلی که میخواهید افزایش حجم گیرد مقداری کرم خراطین روی انگشت قرار داده و موضع را ماساژ می دهید .

۵- پوست میبایست به میزان حداقل ۴ ساعت استراحت نماید .

۶- میتوانید پوست خود را بشویید .

دقت نمایید که میزان استفاده از روغن زالو  حدود ۵ تا ۱۰ قطره است و برای خراطین حدودا نصف انگشت اشاره تا یک انگشت اشاره است .

 

میزان مصرفی برای هر شخض بسته به سن آن شخص متفاوت است .

حدالکثر میزان مصرفی ۳ دوره ۳۰ میلی لیتر روغن خراطین اصل میباشد . ( ۳۰ میلی روغن زالو و ۳۰ میلی خراطین )

 

میزان مصرفی دوره این محصول اصل برای سنین مختلف :

 

سن ۱۸ تا ۲۵ سال مَرد :  ۱ عدد  – ۳۰ میلی لیتر

سن ۲۵ تا ۴۵ سال مَرد : ۱ عدد  – ۳۰ میلی لیتر

سن ۴۵ سال به بالا  مَرد : ۲ عدد – ۳۰ میلی

 

سن ۱۸ تا ۲۵ سال زَن : ۲ عدد ۳۰ میلی

سن ۲۵ تا ۴۵ سال زٍَن : ۲ عدد ۳۰ میل

 



دیگر خواص اصلی روغن خراطین 


خواص روغن خراطین

 این روغن خواص گسترده ای داشته، امروزه از آن در صنایع آرایشی و مد استفاده فراوان میشود، همچنین خواص درمانی متعددی نیز داشته، برخی از مهمترین خواص این روغن عبارتند از:

 

  • حجم دهنده گونه، لب و سفت کننده عضلات سینه و باسن

 از این روغن به منظور افزایش حجم گونه، لب و ... استفاده میگردد. استفاده از این روغن یک راه طبیعی و دائمی برای افزایش حجم اندامهای مورد نظر بدن است. 

 

  • کاربرد برای ورزشکاران و پرورش اندام

 استعمال این روغن برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص مفید است و عوارض مصرف داروهای شیمیایی و هورمونی را نیز نخواهد داشت.

 

  • از بین بردن خط اخم ، خط خنده و خط پیشانی و ...

 یکی از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای این روغن استفاده از آن برای کاهش چین و چروک پوست، رفع خط اخم، خطوط پیشانی و در نهایت جوان سازی پوست است. امروزه یکی از اصلی ترین مواد گرانترین کرمهای جهان روغن خراطین است. همچنین این روغن در پوست صورت ایجاد شفافیت و درخشندگی میکند و پوست را فوق‌ العاده نرم و لطیف نموده و همچنین اثر بی‌ نظیری در کمرنگ کردن و محو نمودن لک‌ های پوستی دارد. برای آشنایی بیشتر با نحوه از بین بردن خط خنده، چروک صورت و ... به وسیله گیاهان دارویی و با کمک طب سنتی مطالعه لینک زیر پیشنهاد میشود.



  • افزایش اندازه آلت تناسلی مردان

 استفاده از این روغن یکی از راههای طبیعی برای افزایش حجم دائمی و موضعی آلت تناسلی است. همچنین استفاده از این روغن مشکل دیر انزالی مردان را برطرف میکند.

  • تقویت و رشد موها


 از دیگر خواص این روغن کمک به تقویت و رشد موها بوده، باعث شادابی و لطیف شدن مو میگردد. 


  • افزایش دهنده جریان خون در رگها

ماساژ این روغن روی موضع عضلات موضع مورد نظر، با افزایش خون رسانی، باعث تغذیه بهتر شده و در نتیجه سرعت رشد و حجم گرفتن در آن عضله افزایش می‌یابد. همچنین به دلیل افزایش گردش خون یکی از روغنهای مورد استفاده در ماساز درمانی است و برای تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی بسیار مفید است.




(0) نظر
X